Hvorfor investere i lederudvikling?

"Vi ved, at det der gør den væsentligste forskel for medarbejderes engagement og performance, er relationen til deres nærmeste leder. Derfor er det også af stor betydning, at man udøver god og bæredygtig ledelse, og at der er fokus på, at den enkelte leder får de rigtige kompetencer og værktøjer til at lede dem selv og deres medarbejdere. Ledere skal have lyst og viljen til at arbejde med mennesker - og det hjælper vi dem med at blive gode til."


Mette Rosa Esbensen blev interviewet til Jyllandspostens karrieretillæg 

HR Consult er specialiseret i styrkebaseret ledelse, styrketesten TalentIndikator, samt ledelsesudvikling og coaching med udgangspunkt i den anerkendende styrkebaserede ledelsesfilosofi.

I HR Consult hjælper vi ledere med at få deres styrker bragt i spil, så de kan udleve deres fulde potentiale og blive den bedste udgave af sig selv. Vi hjælper ledere med at afdække deres styrker (og non-talenter) og med at få overblik over, hvordan de anvendes og balanceres bedst muligt. 


HR Consult leverer kompetent rådgivning, coaching og sparring af ledere og har mere end 20 års erfaring med leder- og lederteam udvikling.


3 Sandheder

01

Talentfulde medarbejdere har behov for fantastiske ledere

02

Hvor længe en medarbejder bliver på en arbejdsplads, og hvor produktiv vedkommende er, afhænger i høj grad af hans eller hendes nærmeste leder

03

People join companies but leave managers

Hvorfor investere i lederudvikling?

Fordi god ledelse skaber bedre bundlinje

Ledelse er den enkeltfaktor, der har størst indflydelse på resultater


Talentfulde ledere har evnen til at tiltrække og inspirere talentfulde medarbejdere

HR consult  People, passion & profit!

Fruerhøj 41 l 2970 Hørsholm l Telefon: 40790070 l mail@hrconsult.as

HR consult  Passion for People!

Fruerhøj 41 l 2970 Hørsholm l Telefon: 40790070 l metterosa@hrconsult.dk

1429195101_facebook-512.png
1429195194_linkedin-512.png