Kunder

"Det er det bedste lederseminar, jeg nogensinde har været på! Hvor er I altså  professionelle og dygtige. Jeg gik fra vores seminar med en følelse af, at vi  nu  var blevet en ”rigtig ledergruppe”. En gruppe, hvor vi har fået skabt  åbenhed, fortrolighed og ærlighed. Et fantastisk fundament for at  lede vores virksomhed fremad. Det er  jeres fortjeneste, at I på meget kompetent vis har arbejdet med os og skabt et  fælles sprog. Jeg beundrer jer for, at I har gjort det med de rette tilgange og  på en etisk forsvarlig måde."
Afdelingschef.


Mette Rosa Esbensen formår at sætte sig ind i virksomhedens formål, strategi og ikke mindst udfordringer. Mette Rosas tilgang til HR og ledelse er forretningsorienteret, og hun har altid fingeren på de nyeste trends indenfor HR og ledelse. Hun går meget op i at sikre bæredygtige løsninger for både HR, ledelsen og organisationen. Jeg havde den store fornøjelse, at udvikle et visionært 2-årigt styrkebaseret lederudviklingsprogram hos Dansk Standard - "Fremtidens ledelse" - sammen med Mette Rosa. Hvor alle direktører og chefer er blevet trænet i god ledelse, styrkebaseret ledelse, forandringsledelse, målrettet ledelse, situationsbaseret ledelse, energi ledelse, coaching og feedback. Som person er Mette Rosa empatisk, god til at skabe tillid og stærke relationer, lyttende, målrettet, respektful, positiv, optimistisk og ikke mindst humoristisk. Det er nemt og ukompliceret at arbejde sammen med Mette Rosa.   
HR Direktør, Jeanette Hassel 


Vil bare sige tak for den fine hjælp jeg har fået igennem dig. Det har hjulpet mig meget og hos folk omkring mig har det allerede gjort mærkbar forskel. Så stort tak det er super stykke arbejde du har gjort. 😊 
Afdelingschef (feedback i forbindelse med assessment og coaching i et talentprogram).


"Lederhåndbogen har været en god investering, den bliver flittigt brugt og har skabt/skaber stor værdi for os, så det var godt vi fik den lavet. Faktisk synes jeg vi har fået rigtigt meget for pengene."

 Jacob Norby, CEO, DAFA A/S


”Mit samarbejde med Mette Rosa er meget produktivt og inspirerende. Det glæder mig, at vi kan samarbejde så smukt sammen. Det er meget meningsfuldt og trygt at arbejde sammen med Mette Rosa”.
Pernille Jackson, HR Direktør, ScanJour A/S


”Mette Rosa er Danmarksmester i at få HR-strategier og processer til at blive til virkelighed. Jeg har samarbejdet med Mette Rosa I 4 forskellige virksomheder og med fornemt resultat hver gang.”

Top qualities: Great Results, Expert, High Integrity

Martin S. Wammen, Managing Director, Responsys Nordic A/S


“Mette Rosa was hired to help Holmegaard with implementation of our HR strategy. She was extremely efficient and dedicated to the process and the results lived up to our expectations. I can without a doubt recommend Mette Rosa as a professional consultant, with an eye on reaching targets within her scope of competencies.  

Top qualities: Good Value, On Time, High Integrity

Peter Normann Nielsen, CEO, hired Mette Rosa as a Business Consultant in 2006 


”Mette Rosa er god til at ”cutte the crap,” altså at få HR skåret ind til det som det i virkelig handler om, nemlig arbejdet med mennesker! Hun er god til at holde tempo og fremdrift i tingene. Og så har hun nogle super produkter, som jeg varmt kan anbefale”.

Jakob Bring Truelsen, Forandringsleder, Krüger A/S


”Jeg har kendt Mette Rosa professionelt i mere end 15 år. Først som min HR-Chef og siden som min faste HR- og Management konsulent. Mette Rosa er dygtig til design og implementering af HR-strategier. Hendes speciale ligger i team- og lederudvikling. Der ud over er hun en meget værdifuld ledelsescoach. Personligt er hendes største aktiv hendes store engagement og empati”.

Niels Chr. Møller, Adm. Direktør, Express A/S

Udsnit af kundegruppe:

Abacus Medicine a/S, NIRAS A/S, SIEMENs A/S, SIemens wind power
Forsvaret, statens & kommunernes indkøbsservice (SKI) A/S
POUL SCHMITH/KAMMERADVOKATEN I/S, punktum.DK,  energistyrelsen
ABTION A/S, CONSAFE LOGISTICS A/S, wsp a/s, Nord law firm a/s
 
 Dansk standard, magnetix a/S, Responsys Nordic a/s, Taxa 4x35
 Hjemmehjælpen a/s, iih nordic a/s, Krüger a/S, Dafa a/s, SF Film a/s
Vestergaard company a/s, botved a/s, fluid a/s, shout!cph 
scanjour a/s, brunata a/s, kilroy international a/s, Scani A/s 
københavns kommune, axcess a/s, holmegaard a/s
 Farnell inone a/s, SOFTWARE INNOVATION A/S, EXPRESS A/S 

 

 

HR consult  People, passion & profit!

Fruerhøj 41 l 2970 Hørsholm l Telefon: 40790070 l mail@hrconsult.as

HR consult  Passion for People!

Fruerhøj 41 l 2970 Hørsholm l Telefon: 40790070 l metterosa@hrconsult.dk

1429195101_facebook-512.png
1429195194_linkedin-512.png